In april 2022 is er in Meppel een project van start gegaan wat betreft 32 zorgwoningen. Een groep ouders van kinderen met een verstandelijke beperking waren al 13 jaar lang opzoek naar een passende woonplek voor hun kinderen. Ontwikkelaar WVG kwam in gesprek met de ouders en verkocht het gebouw aan zorgaanbieder Cosis. Met deze realisatie komt er een einde aan de lange zoektocht en wordt er een plaats geboden aan 32 cliënten.

Volgens de ouders en Cosis is de locatie voor de jong volwassenen met een beperking ideaal! Sommigen gaan naar de dagbesteding en anderen doen hun rondje in de binnenstad. De bewoners krijgen een appartement met eigen voorzieningen. Een mooie combinatie van samenwonen maar toch apart, met 24-uurszorg.

BraakmanBV is enthousiast om te mogen mededelen zij de vloerverwarming mochten verzorgen voor dit mooie project. Op de begane grond, 1e en 2e verdieping zijn door de vakmannen van Braakman vloerverwarming gerealiseerd. Dit is mogelijk gemaakt door de vloerverwarmingstekeningen die zijn gemaakt door de tekenaars van Braakman.

BraakmanBV wil Van Dorp installaties bedanken voor deze opdracht! Daarnaast wensen wij de nieuwe bewoners een fijne plek toe met plezier en comfort van de vloerverwarming!