Opdrachtgever: Elementgroep

Samenwerking met: Loohuis

Locatie: Heino

Graag willen wij je één van onze projecten laten zien en het verloop daarvan. In deze blog laten wij het project met Dijkman Zonne-energie in Heino zien.

Het begint bij de aanvraag van de opdrachtgever. Elementgroep heeft een aanvraag bij ons gedaan om sleuven te frezen en het leggen van vloerverwarming in een betonvloer op de begane grond en op de eerste verdieping een cementdekvloer. Het gaat hier om drie ruimtes op de begane grond en twee ruimtes op de eerste verdieping.

Na deze aanvraag hebben wij een vrijblijvende offerte gemaakt voor Elementgroep. Na een akkoord gaan onze tekenaars bezig met het ontwerpen van de vloerverwarmingstekeningen. Dit word naar Elementgroep toegestuurd en maken wij eventuele aanpassing naar wens van de opdrachtgever. Op deze manier wordt er duidelijk gecommuniceerd, weet zowel de opdrachtgever als de monteurs waar vloerverwarming moet komen en voorkomt het miscommunicatie. Ook geven deze tekeningen een beeld waar de vloerverwarming zit op het moment wanneer dit niet meer zichtbaar is omdat er een vloer overheen zit.

Daarna komt het misschien wel belangrijkste gedeelte van het project. Onze monteurs gaan aan de slag in Heino. De sleuven worden gefreesd met onze geavanceerde betonfreesmachine, en daarna word de vloerverwarming erin gelegd. Tot slot zijn de sleuven dichtgesmeerd.

Loohuis heeft de verdelers aangesloten. Wij willen Dijkman, Loohuis en Elementgroep bedanken voor de fijne samenwerking!