Vloerverwarming Frezen

Vloerverwarming infrezen in beton stond vroeger bekend als een lastig karwei. Heeft u om deze reden de hoop op een vloerverwarming opgegeven? Dan is er goed nieuws! Want frezen in beton is voor ons geen enkel probleem. Braakman legt met regelmaat vloerverwarming in beton of tegelvloer. Hiervoor maken wij gebruik van een geavanceerde betonfreesmachine.

Bij het infrezen van uw vloerverwarming komen de vloerverwarmingsbuizen in de bestaande vloer te liggen. Voordelen van dit systeem:

  • U hoeft de dekvloer er niet uit te halen
  • Er is geen extra opbouwhoogte nodig (geen deuren inkorten en geen verlaging van het keukenblad)
  • Snelle opwarmtijd van de vloer omdat de slangen tegen het oppervlak liggen
  • Goedkoopste manier van installatie
  • (Meestal) realiseerbaar in één dag.

Na het aanleggen en installeren van de vloerverwarming
kan de nieuwe vloer direct worden geplaatst.


Frezen

Braakman adviseert, ontwerpt en realiseert met gemotiveerde medewerkers al uw vloerverwarmingsprojecten zodat u volledig wordt ontzorgd. Een mogelijke methode hiervoor is frezen.


Vloerverwarming infrezen zonder troep

Tijdens de aanleg van vloerverwarming in een bestaande woning kom je vaak voor het probleem te staan dat er veel hak- en breekwerk moet gebeuren. Dit hak en breekwerk zorgt voor veel stof en puin, dit is het laatste wat je moet willen in je bestaande woning.

Tegenwoordig wordt de techniek van het vloerverwarming infrezen gebruikt. Braakman heeft hier een eigen systeem voor ontwikkeld die erg uniek is in deze sector. Braakman heeft ook een vrachtwagencombinatie ontwikkeld die 6000 kg aan stof en water per dag kan afzuigen. Door gebruik te maken van deze combinatie is het mogelijk om stof-arm te frezen in een ruimte die niet vol ligt met puin.

De mogelijke ondergronden voor frezen:

  • Tegelvloer.
  • Betonvloer.
  • Knauf Brio-vloer.

Vloerverwarming frezen in tegelvloer

Vloerverwaming aanbrengen in een bestaande vloer met tegels? Bij Braakman is de techniek van vloerverwarming frezen inmiddels al zo ver ontwikkeld dat het ook mogelijk is om door een bestaande tegelvloer heen te frezen zonder dat hiervoor de tegelvloer verwijderd hoeft te worden en naderhand geëgaliseerd dient te worden. Dit heeft als voordeel dat het geen extra kosten met zich mee brengt.


Vloerverwarming frezen in betonvloer

Vloerverwarming frezen in uw betonvloer is voor Braakman geen enkel probleem. Doordat Braakman gebruik maakt van de zelf ontwikkelde betonfreesmachine kan er zonder problemen vloerverwarming gefreesd worden in een bestaande betonvloer. Het afzuigsysteem kan moeiteloos het stof en het water opzuigen wat ervoor zorgt dat wij op een schone werkplek kunnen werken.


Vloerverwarming frezen in Knauf Brio-vloer

Bij het vloerverwarming infrezen in Knauf Brio-platen worden de vloerverwarmingsbuizen in gipsvezel-vloerelementen gefreesd. Het freeswerk in Knauf Brio-vloerelementen kan in zowel nieuwbouw als in bestaande bouw.