BraakmanBV heeft de mogelijkheid gekregen om vloerverwarming te verzorgen voor 22 starterswoningen in de woonwijk De Nieuwe Landen in Lemelerveld, Aan Het Veen.

Dit is een CPO-project (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap), waarbij toekomstige bewoners samen bouwen zonder tussenkomst van een projectontwikkelaar. In dit project waren niet alle woningen hetzelfde, maar werd er rekening gehouden met persoonlijke wensen.

De aanvraag voor de vloerverwarming kwam van Elders Totaalinstallateur B.V. uit Raalte. Braakman Bv maakte vervolgens tekeningen voor de vloerverwarming, na de goedkeuring werd het werk uitgevoerd door de vakmannen van Braakman.

Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van vloerverwarming, blijft Braakman Bv zich inzetten om kwalitatieve en efficiënte oplossingen te bieden voor elke opdracht.

Namens Braakman willen wij: Elders totaaltechniek, Bouwbedrijf Hoogeslag en natuurlijk de nieuwe bewoners hartelijk danken voor het vertrouwen in Braakman Bv! Wij wensen de starters in de nieuwbouwwoningen veel plezier en comfort met de vloerverwarming die door ons is verzorgd!