Dit project bevind zich in Hattem. Hattem is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente ligt op de grens met Overijssel en aan de noordrand van de Veluwe.

De opdrachtgever van dit project is Bos Installatietechniek. Bos Installatietechniek richt zich op zowel de particuliere als zakelijke markt. Zij verzorgen installaties voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Het project bestaat uit maar liefst 9 startersappartementen waarin Braakman de vloerverwarming heeft mogen verzorgen.

De begane grond is nu voorzien van gegalvaniseerde netten. Dit betekent dat op de begane grond, waar de vloerverwarming wordt geïnstalleerd, gegalvaniseerde netten worden gebruikt. Deze netten zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en worden gebruikt als basis voor het bevestigen van de verwarmingsbuizen.

Voor de verdiepingen boven de begane grond wordt er gebruik gemaakt van 20mm tackerisolatie. Tackerisolatie is een isolatiemateriaal dat speciaal is ontworpen voor vloerverwarmingssystemen. Het wordt direct op de vloer gelegd voordat de verwarmingsbuizen worden geïnstalleerd. De tackerisolatie zorgt voor warmte-isolatie en helpt de efficiëntie van het systeem te verbeteren.

Daarnaast heeft Braakman dit project van kunststof verdelers, vloerbochten, koppelingen, randisolatie verzorgt.

Bos installatietechniek, bedankt voor deze mooie opdracht!