The Green East

Met dank aan Willemsen-installatie hebben heeft Braakmanbv de vloerverwarming mogen verzorgen voor The Green East in Raalte. Op deze grote locatie is op de begane grond en op de eerste verdieping vloerverwarming gelegd.

Voordat onze vakmannen aan de slag konden hebben de tekenaars de technische vloerverwarmingstekeningen gemaakt. Dit gebeurt naar de wensen van de opdrachtgever. BraakmanBV heeft communicatie hoog in het vaandel staan, en dat is terug te zien in de praktijk. Doormiddel van de vloerverwarmingstekening wordt er gewerkt aan een visueel beeld van de eisen en wensen van de opdrachtgever. Naast de verheldering van de opdracht, kunnen de monteurs inzien waar de vloerverwarming moet komen. Een ander bijkomend aspect is dat wanneer de vloer gelegd is, dat de vloerverwarming niet meer zichtbaar. Door de tekening kan de bewoner/eigenaar of een andere betrokkene zien waar de vloerverwarming gevestigd is.

The Green east is gelegen in Raalte. Net zoals Braakman is The Green East gefocust op duurzaamheid. The Green East is een innovatiecentrum wat een faciliterende rol speelt in de agro- en foodsector. Dit doen zij doormiddel van ruimte bieden, dienstverlening en service en nu ook met een woonlocatie. Innovatiehub Salland heeft van een oude schuur een woonlocatie gemaakt voor zeven proefwoningen.

Braakman is enthousiast om een onderdeel te mogen zijn aan het verwezenlijken van dit duurzame project.