Dit project bestaat uit 9 woningen. In totaal zijn de aantal vierkante meters 720! Braakmanbv mag voor alle bouwnummers de vloerverwarming regelen op de begane grond en de eerste verdieping.

De opdrachtgever van dit mooie project is energie op maat. Na de aanvraag zijn onze tekenaars aan de slag gegaan met het tekenen van de technische tekeningen.

De locatie van dit project is Bant. Bant is gelegen aan de snelweg A6, tussen de plaatsen Emmeloord en Lemmer. Het is één van de tien dorpen in de gemeente Noordoostpolder.

De woningen variëren van 2 starterswoningen, 3 gezinswoningen en 4 hoekwoningen. Bij 2 hoekwoningen is het een optie om de geïsoleerde berging/garage in te delen met bijvoorbeeld een slaap/badkamer of een werk/speelkamer.
De locatie bevindt zich op de hoek van twee straten en kent daarmee twee karakteristieke zijden.

Delftse schoolstijl kenmerken
Bij het ontwerp is gekozen om elementen uit de jaren 50 architectuur (Delftse school) te gebruiken. Deze architectuurstijl uit de wederopbouw periode is typerend voor dorpen in de Noordoostpolder zoals Bant.
Enkele kenmerken zijn o.a. betonkaders rondom de voordeuren en voorraam, verbijzonderd metselwerk in dakrand, schoorstenen bij kopgevels, steile kap, balkonhek en verticale raamkozijnen van maaiveld tot dakrand.

Braakmanbv wenst de toekomstige bewoners veel woonplezier en comfort van de vloerverwarming!