26 appartementen in Kampen

In de bruisende Hanzestad aan de IJssel ligt Kampen. In de buurt van het centrum van Kampen, is de nieuwste woonwijk te vinden namelijk het Stationskwartier. In deze wijk zijn er woningen gerealiseerd voor alle doelgroepen.

De tweede fase van dit project bestaat uit 26 vrije sector huurwoningen met daarnaast een aantal winkels. De appartementen zijn voorzien van een woonoppervlakte van 76 m2 tot 103 m2. Allemaal zijn ze voorzien van 2 slaapkamers, een badkamer en een woonkamer met een aangrenzende openkeuken. Daarnaast beschikken deze luxe en moderne huurwoningen over een eigen berging en een eigen balkon.

Voor de huurwoningen is Braakman BV gevraagd om de vloerverwarming te realiseren. Na de aanvraag hebben onze tekenaars de aanvraag gevisualiseerd. De opschaal getekende tekeningen worden gemaakt naar aanleiding van de wensen van de opdrachtgever. Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden dat er in dit project veel glaswanden zijn. Hierdoor is de hard op hard afstand van 15cm naar 10cm verlegt op deze specifieke plekken. Dit zorgt ervoor dat er ondanks de glaswanden, weinig warmte verloren gaat. Dit wil zeggen dat Braakman altijd rekening houdt met de situatie en de wensen, en vooral het comfort van de toekomstige bewoners voor op stelt.

Naast het leveren en monteren van vloerverwarming is de randisolatie ook verzorgt. Maar denk ook aan kleinere aspecten zoals kogelkranen en de noodzakelijke verdeler waar de vloerverwarming is aangekoppeld. Bij dit project is de vloerverwarming gevestigd op noppenplaten. Braakman is flexibel en biedt het totaalpakket wat betreft vloerverwarming.

Wij willen de opdrachtgever Loohuis Installatietechnieken bedanken voor dit mooie project. Tot slot wenst Braakman de toekomstige bewoners veel woonplezier en comfort van duurzame vloerverwarming!