Systeemwanden & -plafonds

Zoekt u een systeemwand of -plafond dat perfect bij uw interieur en ruimte past? Systeemwanden en -plafonds die er professioneel uitzien en uw kantoorpand of werkplaats de uitstraling geven die het verdient? Dan biedt Braakman bv u de juiste oplossing.

Dankzij een ruim aanbod van diverse systeemwanden/systeemplafonds hebben wij voor elke ruimte de juiste keuze in tal van kleuren, kwaliteitssoorten en merken.


Systeemwanden & -plafonds

Braakman adviseert, ontwerpt en realiseert met gemotiveerde medewerkers al uw systeemwandprojecten/ -plafondprojecten zodat u volledig wordt ontzorgd.

Wij leveren en monteren systeemwanden, -plafonds en verlichting in o.a. utiliteitsbouw en renovatie. Ook voor kleinere aanpassingen in bestaande situaties kunt u een beroep op ons doen. Ons team bestaat uit zeer vakkundige monteurs zodat wij u een optimaal product kunnen garanderen.

Elk systeemwand & -plafond heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten en voordelen. Aangezien wij diverse kleuren en dessins hebben vindt u bij ons eenvoudig het juiste systeemplafond voor uw ruimte. Dankzij onze scherpe inkoop van systeemplafonds en onze zeer vakkundige monteurs, kunnen wij onze prijs/ kwaliteitsverhouding zeer aantrekkelijk houden. Bij Braakman staat u als klant altijd centraal!

Ceiling66

Met Ceiling66 kan ieder systeemplafond omgetoverd worden in een ‘piece of art’. Creëer meer ruimte en de beleving van daglicht, door voor een wolkenplafond te kiezen. Maar ook ieder ander gewenste afbeelding is mogelijk. De energiezuinige led-verlichting zorgt ervoor dat de afbeelding een extra dimensie krijgt.

Laat u inspireren, vraag een offerte aan of vraag voor meer informatie naar één van onze adviseurs.